Hogyan vásárolhatsz?

 
 

Üdvözlünk az INGATLANKULTRÚRA webáruházában!

Az alábbi leírással szeretnénk segítségedre lenni a vásárlásban:

Háromféle fizetési móddal tudod megvásárolni letölthető termékeinket.

Mindhárom esetben a termék kiválasztása, és kosárba helyezése után a pénztár menüben tudsz választani a fizetési módok közül. Amennyiben új vásárló vagy regisztrációra, amennyibe visszatérő vevőnk vagy bejelentkezésre van szükség, melyet pénztár oldalon is meg tudsz tenni.

A bejelentkezésre, regisztrációra azért van szükség, hogy megrendelésed kezelni tudjuk, illetve későbbi ismételt vásárlás esetén ne kelljen adataidat ismét megadnod.

A háromféle fizetési mód:

A PayPal fizetési mód igen elterjedt az online vásárlások esetében, viszont az oldal angol nyelven érhető el.

Amennyiben van Paypal számlád, vagy bankkártyával szeretnél fizetni válaszd ki ezt a fizetési módot, fogadd el az ÁVF-t (Általános Vásárlási Feltételeket), majd kattints a Rendelés gombra.

A rendszer ez után automatikusan átirányít az INGATLANKULTÚRA KFT (info@ingatlankultura.hu) PayPal oldalára, ahol két lehetőség közül választhatsz.

1. mód – PayPal számla: Amennyiben van van PayPal számlád, kattints a „Pay with PayPal account” feliratra. Itt jelentkezz be, itt újra összefoglalja az adatokat, ha mindennel egyetértesz kattints az „Agree and pay” feliratra, és máris rendezted a díjat.

2. mód – Bankkártya: Amennyiben nincs PayPal számlád, vagy bankkártyával szeretnél fizetni kattints a Pay with my credit or debit card feliratra, és megjelenik egy űrlap, melyen meg kell adnod a Te, illetve bankkártyád adatait. Ez után az alul megjelenő Pay sárga gombra kell kattintani, így már ki is fizetted. Ezután felajánlja a PayPal, hogy hozz létre egy fiókot, ezt nem kötelező megtenned, de hasznos ha többször fizetsz PayPallal.

Miután sikeresen fizettél a kártyáddal, a megjelenő oldalon kattints a “Return to INGATALNKULTÚRA” linkre. Ezzel automatikusan visszakerülsz a webáruházunkba, ahol a jobb felső sarokban a Fiók menüpontra kattintva kijelentkezhetsz. Amint megjelenik az összeg PayPal számlánkon, küldjük a letöltési linket e-mailben, illetve a számlát az általad megadott számlázási címre, vagy amennyiben ettől eltérő postacímet adtál meg, úgy arra a címre.

3. mód – Fizetés banki átutalással

Amennyiben ezt a fizetési módot választod, úgy banki átutalással tudod a megrendelt termékek díját rendezni.

Amennyiben ezzel a móddal szeretnél fizetni válaszd ki ezt a fizetési módot, majd a rendelés összesítése és a vásárlási feltételek elfogadása után kattints a Megrendelés gombra.

A rendszer ez után megjeleníti azt a bankszámla számot, amelyre a rendelés összegét át kell utalnod.

Miután sikeresen beérkezett számlánkra a termékek vételára, kapni fogsz egy e-mailt az általad megadott e-mail címre, melyben a Letöltés linkre kattintva letöltheted megvásárolt termékeinket.

A számlát az általad megadott számlázási címre, vagy amennyiben ez különbözik postacímedtől, és a postacímet megrendelésnél megadtad a megadott postacímre küldjük el.