Ügyfeleink írták

  

sikeres_telekeladas_Ordacsehi

Sikeres telekeladásom: Ordacsehi

Az interneten találtam az Ingatlanvadászra és amit leírtak róla, az fogott meg, hogy milyen eredményes. Meg is kerestem és alapossága nagyon meglepett, mert korábban ingatlanosoktól ilyet még nem tapasztaltam. Magával ragadott a lelkesedése és tényleg úgy éreztem, hogy valaki kezébe vette a telkeim eladását. Bár elején volt egy pár hét csendes időszak, majd Laci egyszer csak váratlanul felhívott, hogy megvan a vevő és még most is alig hiszem el: már a teljes vételárat a kezemhez kaptam.

Hálás vagyok, hogy megkerestem Szűcs László urat a telkeim eladásával kapcsolatban!!! Fantasztikusan végzi a munkáját.

Időt, fáradságot nem ismerve segít mindenben! Udvarias, rugalmas! Éveken át hirdettük a telkeket neves ingatlan irodáknál és nem sikerült eladni. Szűcs Úr néhány hét alatt eladta. Profi ingatlanos: csak ajánlani tudom mindenkinek!

Székely Magdolna
 

Eladó teleked, házad, lakásod van?

Akkor kattints ide! >>>

————————————————————————————————————————————–
  

sikeres_haz_Eladas_mogyorod


Sikeres házeladásom: Mogyoród

Lacit korábbról ismertem, nem kételkedtem, hogy el tudja adni a házunkat. Mivel házeladásban nem volt korábban túl sok tapasztalatom és kedvem sem volt foglalkozni vele, így rábíztam. Elejétől kezdve végigvitte az ügymenetet. Az előkészítés alapos volt. A hirdetések haraptak. Mivel ebből a házból és ezért kapott pénzből egyenesen egy másik házba szeretnénk költözni, így nem tudtuk akárkinek eladni. Lacinak sikerült azt a vevőt megtalálni, aki számunkra legjobb feltételekkel és rugalmas kiköltözéssel is hajlandó volt megvásárolni a házunkat.

Kiss András és Kissné Erdélyi Mónika
 

Eladó ingatlanod van?

Adjuk el együtt most! >>>


————————————————————————————————————————————–

sikeres_haz_eladas_Bonyhad


Sikeres házeladásom: Bonyhád

Képviselte az érdekeimet, segített a tárgyalásban is, hitet és reményt adott azokban az időkben is, amikor egyáltalán nem úgy nézett ki, hogy el fog kelni. Bár kellett az eredeti áron módosítani, Laci mégis megváltoztatta azt a véleményemet, hogy az ingatlanosok “könnyű pénzt” akarnak keresni azáltal, hogy minél gyorsabban, minél alacsonyabb áron adják el. Ennek ellenére Laci az utolsó pillanatig igyekezett minél jobb áron eladni.

Gecző Anna
 

Kattints ide és indítsuk el

ingatlanod eladását! >>>


————————————————————————————————————————————–
 

sikeres_haz_eladas_Vac


Sikeres házeladásom: Vác

Megkísérelte a lehetetlent és sikerült! Nagyon ki voltunk számolva, minden fillér számított. Laci tapasztalatával, rálátásával gyors, egyszerű, de létfontosságú tippet adott a ház értékesítéséhez és végig követte az ügymenetet, így sikerült belátható időn belül eladni és most stresszmentesen újrakezdhetjük életünket.

Rákné Pataki Margit és Éva
 

Kezdjük el most ingatlanod

értékesítését együtt >>>


————————————————————————————————————————————–

Sikeres Telekeladásom:
Szokolya

Korábbi sikeres tapasztalat nyomán kerestem meg Lacit ezzel a telekeladással. Nem hitegetett, sőt el is mondta, hogy külterületet ritkábban árul: ettől függetlenül határozottan nekiállt a munkának és néhány hónap alatt tető alá is hozta a vevővel a szerződést. Eszem ágában sem volt máshoz menni.
Pálmai Zoltán

 

Te is eladnád ingatlanod?

Akkor kattints ide >>>


————————————————————————————————————————————–
 
sikeres_haz_eladas_Dorog


Sikeres házeladásom: Dorog

Korábban saját kútfőből próbáltam eladni, majd mikor eldöntöttem, hogy eladom az INGATLANVADÁSZ szimpatikus volt számomra és be is bizonyosodott, hogy jól döntöttem: kellett kis idő, mire befutott a vevő. Eleinte mindenféle kifogásokat mondtak az érdeklődők, de mostanra átbillent egy holtponton az értékesítés: a vevők szó szerint egymásra licitáltak. Az is jó volt, hogy az ingatlan helyileg beazonosítható volt, mivel az érdeklődők közül sokan ismerik a környéket. Ajánlom másoknak is!

Gula Imre
 

Eladó ingatlanod van?

Akkor kattints ide >>>


————————————————————————————————————————————–

 
sikeres_haz _Eladas_vertesacsa


Sikeres házeladásom: Vértesacsa

Azért kerestem meg az INGATLANVADÁSZ-t, mert a nővéremmel évek óta beleragadtam egy közös tulajdonban lévő ingatlanban, amelyből Laci segítségével tudtuk kivenni a pénzt. 13 éve árulta édesapám egy nagy irodával sikertelenül, de az INGATLANVADÁSSZAL néhány hónap alatt eladtam! A családon belüli akadozó együttműködést az Iroda gördülékeny ügyintézése segítette oldani. Az ügyemet megfelelően képviselte – kifejezetten ajánlom!

Arum Margit
 

Te is eladnád

ingatlanod?

Akkor kattints ide >>>


————————————————————————————————————————————–
 
sikeres_haz _Eladas_domsod


Sikeres házeladásom: Dömsöd

Legalább már két éve árultuk az ingatlant, mikor megtaláltuk Lacit, aki néhány hónap alatt eladta a közel 500 m2-es (!) épületünket. Ezt megelőzően egy másik nagy irodával árultuk, mert azt hittük, ha nagy, akkor biztos elkötelezett – na, most ennek ellenére az ügynökük külföldről jelentkezett, mikor hívtuk…
– Az INGATLANVADÁSZ-nál viszont nem ez a helyzet: az adminisztráció, az előkészítés határozott és alapos. Az ügyfélszolgálat aktív! Még az elején szeszélyesnek is tűnő vevővel sikerült megtalálnia a közös hangot és végül pontot tenni az eladásra.

H.Gy.
 

Regisztrálj most és

indítsd el ingatlanod

eladását még ma >>>


————————————————————————————————————————————–
 
sikeres_haz _Eladas_Veresegyhaz


Sikeres házeladásom: Veresegyház

Nem mindenki vállalja a fotót, de ezt meg akartam osztani. Erre a házra véletlenül találtam 2016-ban. Mikor megbízást írtunk, az Eladó azt mondta, hogy két éve árulja, de a papírok között hamar előkerült egy másik, országos iroda megbízása is, melyen bizony 2006-os dátum (!) szerepelt, azaz tíz (!!) éve árulta már a bácsi. Kifelé menet a szomszédok kinevettek: „Ezt sosem fogod eladni.” – Hát most itt állok és a ház elkelt. Ráadásul egy régebbi ügyfelünk vette meg – tehát nem mindig a hirdetésből kel el egy ingatlan. A szándékon múlt és azon, hogy hajlandó voltam tartani a kapcsolatot az eladóval még a siker pislákolóan halvány fénye ellenére is és szembesíteni az igazsággal a ház piaci árát illetően.

Ön is eladná ingatlanját?

Akkor kattintson ide >>>


————————————————————————————————————————————– 

Sikeres Házeladásom:
Budapest, XVI.kerület

Rugalmasan, gyorsan, jó kapcsolattartással intézte, szinte baráti kapcsolatban. Laci folyamatosan jelen volt kezdettől fogva és rajta keresztül jutott el a házunkhoz is az igazi vevő. Másnak esélyt sem adtunk, mivel korábbi nekirugaszkodásunkkor a többi iroda nem volt eredményes. Most az INGATLANVADÁSZ-t ajánlotta egy ismerősünk és nem csalódtunk benne. Mivel öten voltunk az ingatlanra és két idős nagyszülő is rajta volt még, így elég macerás volt, de sikerült Lacinak jogilag előkészíteni a terepet, mellyel végül tovább tudtunk lépni. Az ügymenetet mind az elejétől az adásvételi napjáig Laciék intézték, szinte teljesen gördülékenyen. A kialakult eladási árral és a körültekintő hozzáállással meg voltunk elégedve, a szerződési feltételek korrektnek bizonyultak.
Kiss Tamás, Kiss Attila, Kiss Károly, Morvai Mihály

 

Eladó házad, lakásod, vagy telked van?

Te is eladnád ingatlanod?

Akkor kattints ide >>>


————————————————————————————————————————————–  
 


Sikeres Házeladásom:
Ócsa

Hozzáállás és az előkészítés profi, gyors: egyből tudta, mit kell tennie. Előtte öt (!) nagy hálózatot bíztam meg – kenterbe verte őket. Laci tudása, dinamikája hónapokkal előttük jár! Ajánlom azoknak, akik nem kísérletezni, szötymörögni akarnak évekig, hanem tényleg pontot akarnak tenni az eladásra, mint ahogy Én.
Gyakorlatilag 1 hónap alatt elkelt a ház. Tulajdonképpen az első bemutatóból elkelt 1 hét alatt, csak vártunk a vevő nyaralására 2 hetet + 1 hetet az ügyvédjére.

Bathó János

 

Te is eladnád

ingatlanod?

Akkor kattints ide >>>


————————————————————————————————————————————– 

siker_telek_szada

Sikeres Telekeladásom:
Szada

4 hónap alatt eladta, jó hogy országos lefedettsége, a hirdetései informativabbak a másik irodához képest. Vannak a környéken sokkal olcsóbban hirdetett telkek, melyek régebb óta eladók, és azok még most sem keltek el. Az adásvételi szerződés megszervezése és a vételár kifizetése korrekt volt. Laci a vevőt a sirból hozta vissza. Elégedett vagyok, ahogy minket képviseltek.

Pálmai Zoltánné
 

Regisztrálj most és

indítsd el ingatlanod

eladását még ma >>>


————————————————————————————————————————————–
 
sikeres_lakaseladasom_Berhida

Sikeres Lakáseladásom:
Berhida

Segitőkész, este 10h-kor is rendelkezésre áll, megbizható, kedves és szavahihető.

43 nap alatt elkelt a lakásom az első bemutatóból! Jöttek többen is, és más iroda is hozott érdeklődőket, de Laciék voltak azok, akiknek a hirdetése meghozta a gyülmöcsöt! Bárcsak hallgattam volna rá, és elején megcsináltuk volna az energetikát: most lóhalálában kellett, mert őszintén szólva magam sem hittem, hogy ilyen hamar elkel. Laciék a papirok előkészitésében is profik: mindent, amit javasol kötelező megfogadni!

Csiszár Judit és Kovács Rebeka
 

Te is eladnád ingatlanod?

Akkor kattints ide >>>


————————————————————————————————————————————–
 
sikeres_hazeladas_Tac
 
 
 
Sikeres házeladásom:
Tác
 
Több érdeklődő volt kezdettől fogva. Munkatársuk telefonon is sokat segitett tanácsaival, és elérhető volt. Mi magunk már január óta árultuk sikertelenül, de miután február 28-tól megbiztuk az Önök irodáját, április 20-án már kezünkben volt az adásvételi.

Gaskóné Szőke Katalin és Gaskó Szilárd
 

Kattints ide és

indítsd el

ingatlanod eladását!


————————————————————————————————————————————–
 

sikeres_hazeladas_notincs

 
 
Sikeres házeladásom: Nőtincs

Az ingatlan címe is fel volt tüntetve a hirdetésben, így személyesen is eljöttek az érdeklődők. A hirdetés korrekt, részletes. Lászlóval folyamatos kapcsolatban voltunk, és segített szakmai tanácsokkal is a vevővel történő megállapodásban, illetve az adásvételiben!

Gergő és Kriszti
 

Regisztrálj most és

indítsd el ingatlanod

eladását még ma >>>


————————————————————————————————————————————–
 


 
Sikeres házeladásom: Vácszentlászló

Laci december közepétől, április elejéig árulta, mire elkelt. Eleinte nagy csend volt, már azt hittem vele is úgy járok, mint az előző irodával, aki évekig nem tudta eladni. Majd hirtelen megjelent a vevő a párjával és egy-két látogatósból beleszerettek, aztán nem sokkal később, ma le is foglalózták a házat. Köszönöm!

Polónyi Józsefné

 

Regisztrálj most és

indítsd el ingatlanod

eladását még ma >>>


————————————————————————————————————————————–
 
sikeres_hazeladas_erdotarcsa


Sikeres házeladásom: Erdőtarcsa

4 hónap alatt sikerült értékesíteni – erre nem számítottam. Azt hittem évekig tart majd az értékesítés. A vevőknek sokat segített a rengeteg fotó és a méreteket tartalmazó alaprajz, illetve a külső, környéket ábrázoló fotók.

Hanákné Augisztin Katalin
 

Adjuk el ingatlanod

együtt >>>


————————————————————————————————————————————–
 
sikeres_haz_eladas_toalmas
 
Sikeres Házeladásom:
Tóalmás

Korrekt, gyors ügyintézés, gyors eladás. Minden kérdésre gyorsan megkaptuk a kielégítő választ:
5 éve árultuk sikertelenül, de Laci megjelent, és hirtelen 24 óra lefgorgása alatt megjelent a vevőnk a mindezidáig sikertelen hirdetésünkre. Az ügyvédet 24 óra alatt mozgósította a helyszínre, kész adásvételivel, zökkenőmentesen.

Gabella Erzsébet és Menyhárt Zoltán

 

Regisztrálj most és

indítsd el ingatlanod

eladását még ma >>>


————————————————————————————————————————————–
 
 
sikeres_lakas_vasarlas_bp
 
Sikeres lakásvásárlásom:
Budapest, XVIII.kerület

Tegnap láttam a hirdetést – még aznap meg is néztem a lakást, és ma itt ülök az ügyvédnél, kezemben az első lakásom adásvételijével! Ez a lakás problémás, az eladó problémás volt, de Laci annyira naprakész volt minden megoldással, hogy tudtam: biztosra mehetek. Köszönöm!

Zelity Katalin

 

Te is eladnád lakásod?

Akkor kattints

ide >>>


————————————————————————————————————————————–
 
 
sikeres_haz_eladas_nagytarcsa
 
 
Sikeres Házeladásom:
Nagytarcsa

Kedves Mindenki. Szeretettel ajánlom az INGATLANVADÁSZ-t: nekünk 5 év sikertelen próbálkozás után az irodát végül megbízva nekik 6 hónap alatt eladásra került az ingatlan. A neten bukkantam rá az irodára, ráadásul Angliában, mar nagyon sok ingatlanossal volt szerződésünk, de a tapasztalat az volt hogy nem csináltak semmit, időnként rájuk telefonáltunk, de nemleges volt a válasz. Ekkor jött az új megbízás, kintről intéztem mindent. Gondoltam adok 1 utolsó esélyt magunknak, és milyen jó döntés volt! Az iroda segítőkész volt az első pillanattól az utolsóig. Akinek gyors és megbízható ingatlanos kell, csak őket keresse, nagyon hálás vagyok érte. Az áraik is kedvezőbbek a többinél, ami nem elhanyagolható. Hívják őket MOST!
Bodnár Erzsébet
 

Kattints ide

és indítsuk el

ingatlanod

eladását >>>


————————————————————————————————————————————–

 
sikeres_haz_eladas_jaszapati
 
Sikeres Házeladásom:
Jászapáti

Kezdetektől fogva szimpatikus volt a megbízott. Elsőre látszott, hogy otthon van a szakmában, mindent precízen kezelt, a létfontosságú előkészítési munka is teljeskörű volt, ahogy minden más is, amit intézet. Meg vagyok elégedve az eddigi befektetett munkájával. Köszönjük szépen!
Tarkó András

 

Adjuk el

ingatlanod együtt >>>


————————————————————————————————————————————–
 
sikeres_haz_eladas_Bp


Sikeres Házeladásom:
Budapest, XVIII.kerület

Gyorsan, precízen eladta: 1 hónap alatt. Korábban más pesti irodáknál sikertelenül próbálkoztam. Laci pontosan tudta, mit kell tenni, hogy elkeljen, még úgyis, hogy körülményes volt a megtekintése az ingatlannak.
Major Rita

 

Kattints ide és indítsuk el

ingatlanod eladását>>>


————————————————————————————————————————————–
 
sikeres_haz_eladas_Kistarcsa


Sikeres Házeladásom:
Nagytarcsa

Laci sokat segített a tulajdonostársam meggyőzésében, jól képviselte az ügyünket, és tudta, mi a teendő, ha az egyik fél távoli országban tartózkodik. Az első adásvételi próbálkozás meghiúsulása ellenére mindent megtett a cél érdekében, sőt az adásvételi szerződés szövegében szereplő hibákra is felhívta a figyelmem, melyet külön köszönök. Bátran ajánlom mindenkinek, hogy Veled lépjen kapcsolatba ingatlan eladás célból!
Kis Imre és Gombkötő Pálné

 

Adjuk el

ingatlanod együtt >>>


————————————————————————————————————————————–
 
 
sikeres_haz_eladas_Budakalasz


Sikeres Ház-, és telekeladásom:
Budakalász

Teljeskörű volt a tájékoztatás az eladó szemszögéből. A hirdetésbe minden fontos információ belekerült. Az elején kicsit sok volt az info, de megérte, mert egy precíz, alapos előkészítés, és minden ügyirat beszerzése segített a gyors eladásban. Mi nem vagyunk nagy tárgyalók, és ebben maximális segítséget kaptunk, köszönjük szépen!
Brczánné Ildikó és Zólyomi Beáta

 

Kattints ide és indítsuk el

ingatlanod eladását! >>>


————————————————————————————————————————————–
 
 
sikeres_lakas_eladas_Bp_XV


Sikeres lakáseladásom:
Budapest, XV.kerület

Közvetlensége, rugalmassága, profizmusa, és segítőkészsége miatt maximálisan meg voltam és vagyok elégedve! Ajánlani fogom Szűcs urat!
Kóré Balázs

Ajánlom, mert bármi kérdésem volt mindig el lehetett érni. Naprakész volt. A legjobb fényében mutatta be az ingatlant, mindig lehetett számítani rá, rugalmas volt, egyszóval meg voltam elégedve a munkájával.
Kóréné Nagy Krisztina

 

ITT tudod
 
feltölteni a lakásod >>>

————————————————————————————————————————————–
 2016 ÚJÉVI ELSŐ eladásunk! Ott csúszkáltunk a ház körül a jeges teraszon, a jeges vaslétrán, a fűtetlen házban vacogtunk bemutatókor, de megérte. A vevő azt mondta, hogy ennyire részletesen leinformált, és lefotózott ingatlannal még nem találkozott. Azonnal döntött, és amikor megnézte, csak ellenőrizte, hogy amit az interneten látott, azok valóban úgy vannak-e.
sikeres_haz_telek_Eladas_koka

Sikeres házeladásom: Kóka

Meg voltam elégedve, mert korrekt, professzionális volt. A hirdetés nagyon jól volt fogalmazva, precízen előkészítve, amit egy laikus nem tud megcsinálni. Laci segített megtalálni a megfelelő lélektani pillanatot, hogy az érdeklődőből tényleg vevő váljon.

Püspök Csilla
 

Regisztrálj most

és

indítsd el ingatlanod eladását

még ma >>>


————————————————————————————————————————————–
 
sikeres_haz_telek_Eladas_orgovany


Sikeres ház-, és telekeladásom: Orgovány

Talpraesett, megfontolt, előrelátó ember, aki az ingatlanos szakmát igen magas színvonalon és lelkiismeretesen műveli. A hosszú évek alatt megszerzett tudását rendkívül jól használja és kamatoztatja. Rendkívül segítőkész, intelligens, és jól felkészült szakember. Nagyon köszönöm munkáját, amelyet az ingatlanjaim eladásával kapcsolatban kifejtett és az irányomba mutatott megértését és segítőkészségét.

Varga Vincéné
 

Kattints ide és indítsuk el

ingatlanod eladását! >>>


————————————————————————————————————————————–
 
siker_fot


Sikeres házeladásom: Fót

Korrekt, gyors, és alapos munkát kaptunk. Köszönjük, hogy a “házi feladatok” mielőbbi elvégzését állhatatosan kérték. Nagyban hozzájárult a házunk extra gyors eladásához, mely pontosan egy hetet vett igénybe.
Meleg szívvel ajánlom mindenkinek!

Harsányi Imréné
 

Adjuk el ingatlanod

együtt most!


————————————————————————————————————————————–
 
siker_nagymaros


Sikeres házeladásom: Nagymaros

Mindent megtesz az eladó és a vevő érdekében. Gyors Eladás, megbízható eljárás. Aktívan intézte az adás-vételi szerződést. Udvarias, segítőkész, lelkiismeretes. További Sok sikert kívánok:

Szabó Lászlóné
 

Regisztrálj most

és

indítsd el ingatlanod eladását

még ma!


————————————————————————————————————————————–
 
hazeladas_szigethalom

Sikeres házeladásom: Szigethalom

Egyszerű és időkímélő megoldást alkalmazott, nem rabolta feleslegesen az időt, olyan érdeklődők beszervezésével, akik nem ilyen ingatlant kerestek (ingatlanturisták)

Szőllősi Tibor
 
 
 

Kattints ide és

adjuk el ingatlanod együtt!


————————————————————————————————————————————–
 
Magyaralmas_Siker

Sikeres házeladásom: Magyaralmás

Laci nagyon komolyan veszi a megbízó érdekeinek képviseletét, sokat segít az ingatlanügyekhez nem értő klienseinek “felnőni” a témához. Ismeri az ingatlanpiac törvényeit, hatalmas tapasztalata révén tud segíteni a csapdahelyzetek elkerülésében. Kilátástalannak tűnő helyzetünk – vidéki házunk két éve elhúzódó eladása – megoldásában érdemi része volt. Laci bő 4 hónap alatt, de elérte, hogy a vevő megjelent. Merem ajánlani!

Bakó János és Bea
 

Kattints ide és

indítsd el

ingatlanod eladását!


————————————————————————————————————————————–
 
Rackeve_siker


Sikeres házeladásom: Ráckeve

Ráckevei Duna holt ágnál az üdülő telkekért nem kapkodtak. Nem voltam rászorulva, hogy sürgősen eladjam, és azt hittem, többet ér a nyaralóm, ezért elengedtem egy vevőt. Azonban Laci hirdetései ideje alatt viszonylag jó áron jött egy újabb, akinek már veszteség nélkül odaadtam.

Sziklai István
 

Kattints ide és

indítsd el

ingatlanod eladását

most! >>>


————————————————————————————————————————————–
sikeres telekeladas Erd
Sikeres telekeladásom: Érd

Senki sem építkezik manapság, ki venne telket? Halljuk sokszor ezt a kérdést. Nem tudjuk másoknál miért nem jelentkeznek a telekvásárlók, de ennél az érdi teleknél mindössze 27 nap kellett a megbízás aláírásától számítva amíg megkötett az adásvételi szerződés.
Az eladók elszántsága és a mi közreműkődésünknek köszönhetően az eladók örömére gyorsan megjelent a vevő, és néhány nap leforgása alatt megkötöttük az adásvételit.
 

Add el Te is velünk

belátható idő alatt

az ingatlanod >>>


 
————————————————————————————————————————————–
 
sikeres_lakaseladas_Budapest_IX.kerulet

Sikeres lakáseladásom: Budapest, IX.kerület

Meg voltam elégedve az iroda munkájával, mert nagyon alapos, precíz és megbízható volt. A munkáját gyorsan végezte, agilis, tetszett a fellépése. Volt egy vevő, aki szerződéskötés napján visszalépett, és ő még aznap egy új vevőt hozott, akivel szerződést is kötöttünk. Nagyon készséges volt mindenben és együttműködő. Ha valaha is szükségem lenne csak őt kérném meg. Szabó Tibor.

Megbízónk tapasztalatairól mesél ezen a videón is:

ITT tudod feltölteni a lakásod >>>

————————————————————————————————————————————–
 
00 orbottyan_siker


 
Sikeres házeladásom: Őrbottyán

Három éve próbáltuk eladni az ingatlanunkat, sikertelenül. Szűcs Lászlónak, az INGATLANVADÁSZNAK ez hat hónap alatt sikerült. Igazi profi munka volt, bárkinek ajánlani tudom, remek munkát végzett.

Köszönjük Laci!

Polányiné Sz. Ilona

Amennyiben érdekel Téged

is a házeladás >>>


————————————————————————————————————————————–
 
PR kep


Sikeres házeladásom: Bánréve

Az ingatlant több évnyi sikertelen próbálkozás után az INGATLANVADÁSZ 6 hónap alatt sikeresen értékesítette. M.I.

Te is add el Velünk

MOST vidéki házad

kattints ide >>>


————————————————————————————————————————————–
 
Balatonfuzfo
Sikeres telekeladás: Balatonfűzfő
Az ingatlanra bár rendkívül sokan érdeklődtek, eleinte senki sem mutatott vételi szándékot. A megfelelő ár beállítása után szinte azonnal, egy héttel a telekre több vevő is volt már. A leggyorsabb nyert. A telek 10%-al az előzetesen várható vételár felett került értékesítésre.

Van eladó TELKED?

Itt tudod feltölteni>>>


————————————————————————————————————————————–
 
>SzazhalombattaSikeres lakáseladás: Százhalombatta

Van remény!

Nem hiszünk a véletlenekben.

Az eladó kilátástalanak tartotta az eladást, és sok hozzánemértővel találkozott az ingatlanosok területén.

54 m2-es, 2 szobás távfűtéses, IV.emeleti, jó állapotú lakás irányára 7.7 MFt volt, és 7 MFt-ért kelt el!

A LAKÁSOD kezdjük el

most árulni >>>


————————————————————————————————————————————–
 
jaszfenyszarui hazeladas
Sikeres házeladás: Jászfényszaru
Mindössze 18 nap alatt!
6 hónapig árulta a házat egy országos iroda: teljesen eredménytelenül.
Majd megbíztam az INGATLANVADÁSZ-t: folyamatosan kaptam instrukciókat. Sok portálra feltették az ingatlant, és számíthattam rájuk. Segítségükkel 18 nap alatt, 10 Mft-ért meg is lett Vevőnk. Mindezt ötödannyiért, mint a másik iroda hozta volna, bár nem hozta – ezért megérte. Úgy látszik mégsem a méret számít, hanem az eredmény!
Versits Vera

Amennyiben érdekel Téged is a házeladás>>>

————————————————————————————————————————————–
 
toalmas
Sikeres házeladás: Tóalmás
Pest megye egyik legdugottabb településén magunk sem gondoltuk volna, hogy sikerül, de szerencsére tévedtünk. Az eladó mindenképp egyben akarta eladni ezt az ikernyaralót, de amikor mi rávettük, hogy külön-külön felenként hamarabb adjuk el, akkor két hét (!) leforgása alatt mindkét felére meg is volt a vevő.

 

 

Te is add el Velünk

MOST vidéki házad

kattints ide >>>


————————————————————————————————————————————–
00 Macsar_siker_2
Sikeres házeladásom: Erdőkertes

Korrekt volt az üzleti ajánlat. Minden héten küldött az INGATLANVADÁSZ érdeklődőt. Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot telefonon és e-mailben is. Még marketing és tárgyalási technikákat is tanultam az értékesítés ideje alatt. Amiért ajánlom másnak is az az, hogy nem csak az üzlet, de a lelki támogatás is fontos ilyen helyzetben.
Mészárosné Mácsár Zsuzsanna

Van eladó HÁZAD?

Itt tudod feltölteni>>>


———————————————————————————————————-

Sikeres házeladásom: Hatvan

Számomra megnyugtató volt, hogy bármiben segítségét kérhettem és kaptam is.
Gyüre Melinda Diána

A HÁZAD kezdjük el most árulni >>>

———————————————————————————————————-
01_szazsz_siker

Sikeres házeladásom: Gödöllő

Segített egy komplex és jogilag zűrös adásvételi folyamat lebonyolításában.  A vevőnk egy éves, már – már reménytelen keresgélés után talált ránk az INGATLANVADÁSZON keresztül! I.M.

Amennyiben érdekel
 
Téged is a

házeladás katt ide>>>

———————————————————————————————————-

00 kiskun_siker

Sikeres házeladásom: Kiskunfélegyháza

Remek ötletekkel gazdagított az INGATLANVADÁSZ, ami elősegítette a gyors eladást. A megbízáshoz adott leírások, illetve rendszeres email hírleveleknek köszönhetően a megfelelő nézőpont, és hozzáállás kialakítása és a papírok előkészítése. Köszönet az INGATLANVADÁSZNAK! Előtte 1 évig eredménytelenül próbálkoztam az eladással, ezen segítségek tudatában fél év alatt elkelt az ingatlan. Gyurkó Kata 

Te is add el Velünk MOST vidéki házad

kattints ide >>>

———————————————————————————————————-

02_juhar_siker

 

Sikeres telekeladásom: Gödöllő

Több ingatlanos céggel álltunk kapcsolatban. A többi cégtől nem nagyon érkeztek vevők, érdeklődők, nagy többsége az INGATLANVADÁSZ hirdetései kapcsán keresett meg bennünket. Ráadásul a közvetítői díj is sokkal kedvezőbb. Minden eladónak Bátran ajánlom! Schönstein Angéla

Van eladó TELKED?

Itt tudod feltölteni>>>

———————————————————————————————————-

00 peres_siker

Sikeres házeladásom: Gödöllő (3 hónap alatt)

Méltányos, arányos az elvégzett munkával. Maximálisan kommunikatív vállalkozó, mindet – valóban mindent megtesz a siker érdekében. Messzemenőkig képviselte az érdekeimet a teljes folyamat alatt. A szolgáltatás teljes körű a hirdetésektől az ügyvédi szerződéskötésig bezárólag. Abszolút megbízható és becsületes. Ezt várja minden ügyfél, Szűcs László úrtól megkapja várakozásain felül is. Az irodában dolgozó munkatárs igen talpraesett, ügyes ifjú hölgy. Ő is mindig elérhető volt, beleértve a hétvégi napokat is, és igen empatikus, segítőkész munkatársa a főnökének.

A hírlevél szolgáltatása pedig kimondottan az ügyfél épülését és tájékozottságát szolgálja. Ajánlom mindenkinek. Szabó Béláné

Íme a vevö tapasztalata:

Sikeres házvásárlásom: Gödöllő

Kiváló volt a kapcsolattartás az eladóval. Jó kommunikációs készség, gyors ügyintézés, barátságos hangulat. Szomor Ildikó

ITT tudod feltölteni a házad >>>

———————————————————————————————————-

Sikeres telekvásárlásom: Gödöllő

Őszinte, jó ember ismerő, együttműködő. Nem csak problémás vevő, hanem problémás eladó is van a földön. Hála az üzletkötő Szűcs László kitartásának, aki kitartóan és higgadtan véghez vitte az üzletet. Ha nem tartotta volna a lelket bennünk azzal, hogy bízunk benne, akkor az ingatlan vételétől elálltunk volna. Kiszel Csilla

Van eladó TELKED?

Itt tudod feltölteni>>>


———————————————————————————————————-

00_sirok_siker

Sikeres házeladásom: Sirok

2.5 hónap alatt ELADTUK A HÁZUNKAT!

Heves megyei ingatlant sikerült 2.5 hónap alatt értékesíteni az INGATLANVADÁSZ közreműködésével, annak ellenére, hogy helyi irodák is dolgoztak az eladáson. Gyorsaság, hatékonyság! Kiváló hirdetések, marketingtevékenység, és persze folyamatos tanácsadás. Köszönjük. D.R.

Te is add el Velünk

MOST vidéki házad

kattints ide >>>

———————————————————————————————————-

00 verseg_siker


Sikeres házeladásom: Verseg

Meg vagyok elégedve. 4,5 év alatt ez a második ház Versegen, ami elkelt! 2009. január óta árultam a házat, míg 2012. augusztusban megbíztam az INGATLANVADÁSZ-t. Többször már azon gondolkodtam, hogy ezt a házat nem lehet eladni, míg végül ezen a hét elején MÉGIS sikerült eladnunk! A hirdetésekre még tegnap is hívtak, pedig már alá volt írva az adásvételi. Más irodák rengeteg érdeklődőt hoztak, de eredménnyel nem jártak. Kalmár László

A HÁZAD kezdjük el
 
most árulni >>>

———————————————————————————————————-

Nem csak az eladók, hanem a vevök is kedvelik ezt a módszert. Miért? 

Sikeres házvásárlásunk: Velence.

Szűcs úr ingatlan értékesítési módszerében minket az a tulajdonság fogott meg, hogy ő az ingatlan elérhetőségét, tulajdonságait azonnal bemutatja, ezzel a leendő vevőt is olyan jó helyzetbe hozza, hogy az megismerje az ingatlan környezetét ezáltal rögtön döntési helyzetbe tud kerülni.

Darnai László és Darnai Lászlóné

Íme az eladó tapasztalata is: 

Sikeres házeladásom: Velence

Lényegesen jobb, mint más cégek tevékenysége után járó díj. A cég tevékenysége nagyon sokoldalú, az ingatlan bemutatása nagyon korrekt, alapos, lényegretörő, maximálisan figyelembe veszik mind az eladó, és a vevő szempontjait is. Külön köszönet a tájékozató anyagokért. (4 hét alatt, az első bemutatóból elkelt a ház).

Tóthné Papp Veronika és Tóth János

 
 

Te is add el Velünk

MOST vidéki házad

kattints ide >>>


———————————————————————————————————-

Sikeres lakáseladásom

Amikor arra az elhatározásra jutottam, hogy eladom a lakásom, első gondolatom az volt, hogy ez egy egyszerű és gyors történet lesz, így bele is vágtam. A közösségi oldalak előnyeit ismerve, lakásom régebbi fényképeit és egy kis ajánló szöveget megosztottam ismerőseim, számára. Reméltem, hogy gyorsan, mondhatni azonnal lecsap valaki a remek ajánlatra, vagy legalább tovább osztódik a hirdetésem az ismerősök ismerősei körében.. Nos, ezzel meg is volnék, gondoltam… – Vevő nem jelentkezett, de ingatlanosok érdekes, egyből megtaláltak.
Mivel akcióm elején voltam, minden megoldás érdekelt, ezért körülbelül 6-7 irodával le is szerződtem, megadva az esélyt a mihamarabbi értékesítést remélve, de kizárólagosságot egyikkel sem kötöttem. Ezt nem is ajánlom, pláne azoknak, akik sürgősen akarnak lakást eladni. Túl sok vevőjelölt még így sem jelentkezett, néhány más irodától kihoztak “érdeklődőket”, de kicsit erőltetettnek tűnt: sokszor arról számolt be az érdeklődő, hogy a helyszínen egész másra számított, mivel a többi iroda képei nem voltak elégségesek ahhoz, hogy körültekintően informálódjon a lakásról.
Ellenben Szűcs László alapos, és igen részletekbe menő fotói, aktivitása, az alaprajza, és a hirdetéseinek elhelyezése, illetve erőssége felülmúlta a piacon jelen lévő többi irodákét. Valójában nagyon alacsonyan vannak jelenleg az ingatlanárak, és a magas ár, illetve a brutális túlkínálat miatt Laciék fotói, és hirdetései nélkül csak lelassult volna az eladási tempóm. Bármilyen szakmai és jogi kérdés merült fel, kaptam teljes körű segítséget is az ügy lebonyolításához. Ami feltűnt, hogy megállapodásunk után rendszeresen tartottuk a kapcsolatot egymással. A legutolsó bemutató egy esti alkalom volt, és egyedülállóként kicsit aggódtam, ezért elhívtam Lacit, melyet bár nem vállalt be a szerződésben, megértve engem, a kérésemre nagyon gyorsan megjelent, és segített lezárni a tárgyalást. Valójában ez tetszett a legjobban, mert a folyamatos kontroll hatékonyabbá tett engem is, hogy elérjem a kitűzött célomat. E nélkül, lehet, hogy még hónapok múlva sem lenne eladva az ingatlanom.
Érdekes, hogy minden ingatlanügynök, akikkel leszerződtem, erősen próbált arra rábeszélni, hogy kössek vele kizárólagos megállapodást. Örülök, hogy nem mentem bele, mert, éppen most hallottam egy kolléganőmtől, hogy majdnem egy éve árulja a lakását, megbízva egyetlen egy ingatlanost kizárólagos szerződéssel. Ezek után Neki is és minden lakását áruló ismerősömnek teljes bizalommal ajánlom a INGATLANVADÁSZ által nyújtott szolgáltatást.
Nekem sikerült velük az eladás bő két hónap alatt!
Összefoglalva: Az ingatlan felkészítése, az adatok alapos összegyűjtése, a kitűnő fotók, a hozzá állás, az erős aktív hirdetések, és a megfelelő ügymenet betartása szerintem a kulcsa az eladásnak, melyet az INGATLANVADÁSZ-tól megkaptam, és meggyőződésem, hogy segítségükkel rengeteg időt, és óriási összegeket megspórolva, akár pillanatok alatt el lehet adni lakást.
Ilyen egyszerű! Időt, pénzt takarítottam meg.. Megtanultam, hogy kell lakást eladni, és megismerhettem egy olyan csapatot, akik korrekt módon és profin teszik a dolgukat.
Ezúton is köszönöm nektek Barbi és Laci a fáradhatatlan munkátokat és segítségeteket. További jó munkát és további sikeres együttműködéseket kívánok Nektek!

01_muranyi_siker

 

 

 

 

Köszönettel és üdvözlettel:

Horváth Mónika

 

 

 

ITT tudod feltölteni a lakásod >>>

———————————————————————————-

01_nagylajos_siker A szakszerű, profi, felkészült hirdetés-kampány eredményeképp igen gyorsan sikerült az ingatlant eladni, megspórolva ezzel jelentős további költségeket. M.I.

Amennyiben érdekel

Téged is a

lakáseladás>>>


———————————————————————————-

Elfoglaltságaim miatt, időhiány miatt, számomra igen kedvező volt, hogy figyelemmel kísérték, hogy lakásom mindig frissen, jó helyen legyen az internetes hirdető oldalakon. Talán ez is segített a gyors értékesítésben! T.K.

A LAKÁSOD kezdjük el most árulni >>>

———————————————————————————-

Sikeres értékesítés. Agilis, előzékeny, segítőkész, lojális kiszolgálást kaptam. Nagyon tetszett, hogy eladási stratégiájuk ügyfélcentrikus, eladás – értékesítés központú, ezért hatékony. Több százezer forint előnyöm származott a közreműködésükből. B.J.

Amennyiben érdekel Téged is az ingatlaneladás>>>

———————————————————————————-

Profi munka volt, az ügyintézés, és az adásvétel lebonyolítása is. Tisztelt INGATLANVADÁSZ, mikor megismertem kicsit rámenősnek tartottam, de aztán rájöttem, hogy eladni csak így lehet. (de nekem ez így szimpatikus), ezzel a lakásvásárlással egy kő gördült le szívemről. És még valami, amit figyelmébe ajánlok minden ezen hozzászólás olvasójának, az az, hogy ebben az irodában mindig készséggel segítettek, bármilyen ingatlannal kapcsolatos problémában, még akkor is, ha ez egy már meglévő ingatlan volt. Így hát kedves INGATLANVADÁSZ (Szűcs Úr) és csapata csak így tovább és köszönök mindent. T.T.

Van eladó INGATLANOD? Itt tudod feltölteni>>>

———————————————————————————-

Ügyfélcentrikus nyitva tartás és ügyintézés a gödöllői INGATLANVADÁSZ irodájának rövid jellemzője. Az ügyfél elképzelése lehetőségeihez mérten maximálisan kiszolgálásra kerül, mivel a közvetítés során az ingatlanforgalmazás összes variánsa felkínálásra kerül (új ingatlan építés, telek és használt ingatlan értékesítés, teljes és részleges felújítás). Az ügyfél döntését segíti, hogy elképzeléseire azonnal anyagi és időbeni kalkulációt, akár kézzel fogható nyers terveket, rajzokat kap, így az irodából történő távozáskor számára nem maradnak nyitott kérdések, dönteni tud. Megnyerő, hogy referenciákkal alátámasztottan teszik mindezt, hiszen a bizalom ingatlanértékesítés – főleg új ingatlan építése – esetén nagyon fontos. Az ingatlanvásárlás során több ingatlanközvetítő irodával is kapcsolatba kerültem, de számomra a legnagyobb segítséget Szűcs László üzletkötő kreatív ötletei, és a cég által nyújtott széles lehetőségek (értékesítés, építés, felújítás) adták, melyek felvetésével olyan megoldásokban kezdem el gondolkodni, melyek korábban eszembe sem jutottak, hiszen tapasztalatlan voltam ingatlanvásárlás ügyben. Pozitívumként lehet megemlíteni, hogy az ingatlanok bármikor, akár hétvégén is megtekinthetőek voltak, és ami fontos, hogy nem maradtam magamra az időpont egyeztetésekkel. Ez utóbbi nagy hibája volt több gödöllői ingatlanközvetítő irodának is, hiszen voltak olyan ingatlantulajdonosok, akik nem voltak közreműködőek, így – bár papíron kiközvetítésre kerültek – több ingatlanba be sem jutottam. Vegyes érzelmeket váltott ez ki belőlem, de jellemzően az ingatlanközvetítő irodát hibáztattam, mivel úgy gondolom, hogy kötelességük eladói ügyfélkörük kontrollálása vevői ügyfélkörük védelme és kiszolgálása érdekében. Ami még nagyon szimpatikus volt, hogy semmit nem akartak rám erőltetni és nem akartak többet nyújtani, mint amit szerettem volna, így nem volt az az érzésem, hogy be akarnak csapni. Az INGATLANVADÁSSZAL kapcsolatom személyessé vált, így a jövőben is bizalommal fordulok a társasághoz ingatlannal kapcsolatos kérdésekben. G.A.és családja

———————————————————————————-

Teljeskörű felvilágosítást kaptunk. Gyors és megbízható eljárás volt. Nekünk tényleg semmi dolgunk nem volt, mindent ők intéztek! Egy hét alatt sikerült – mindennel együtt – beköltöznünk! Még az esetlegesen felmerülő problémákat is azonnal, diszkréten kezelték. Teljesen meg vagyunk elégedve az INGATLANVADÁSSZAL! Tényleg egy profi csapattal állunk szemben! Mind a szaktudásuk, mind a hozzáállásuk példátlan! Örülök, hogy Náluk vásárolhattunk lakást. – Gyarmati Nicolette

———————————————————————————-

Kedvesek, maximálisan emberek. Talán még erőn felül is teljesítenek.
Kiss Tibor & Kiss Tiborné

———————————————————————————-

Szűcs László úrnak, és Barbara kisasszonynak köszönettel tartozunk munkájukért. A fiammal érkeztünk az irodába lakást nézni. Baráti és gyerekbarát légkörben fogadtak minket. Süti, üdítő fiamnak, nekem jobbnál jobb ingatlan ajánlatok. Szűcs úr a kezdettől kezdve minden nap lelkesen, fáradságot nem kímélve igyekezett a nekünk legmegfelelőbb ingatlant keresni. Találtunk is. Nekik köszönhetően új életet kezdhetünk, elfeledve az albérletet! Szaniszló Richárd

———————————————————————————-

Sikeresen teljesítette, amit vállalt. Korrekt, gyors, pontos ügyintézés a nap 24 órájában. Tóthné Csík Dorottya

———————————————————————————-

Precíz, pontos, és nagyon gyors, és udvarias volt az eljárás. Több ingatlanirodába is be lett adva az ingatlan, de az INGATLANVADÁSZ a második érdeklődőnek el is tudta adni, és nem voltunk sokáig zaklatva, precízen történt és pontosan az adásvétel.
Köszönjük: Nyári Lajos Tamás és Nyári Lajos Tamásné

———————————————————————————-

A válság ellenére villámgyorsan sikerült segítségükkel eladni az ingatlanunkat. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Sz.T. és Sz.Sz.B.

———————————————————————————-

Három héten belül sikerült az ingatlanirodának eladnia az ingatlanunkat. Precíz, pontos munkát végeztek, segítettek mindenben. Munkaidőn kívül is rendelkezésre álltak. Köszönjük a munkájukat. Jól választottunk, amikor az INGATLANVADÁSZ mellett döntöttünk. J.E.

———————————————————————————-

Rugalmas, tettrekész. Hétvégén is rendelkezésünkre állt, igaz előzetesen egy későbbi időpontban állapodtunk meg. Készséggel állt rendelkezésünkre, tanácsot adott az általunk vásárolt lakás felújításához. Legközelebb is jövök, ha szükségem lesz rá, és másnak is ajánlom a szolgáltatást. Juhász Pál János

———————————————————————————-

Minden igényt kielégítő hozzáállást tapasztaltam Szűcs úr és munkatársai részéről. Az igényeink válaszolására csak annyit: ha úgy alakul mindenféleképpen az INGATLANVADÁSZT fogjuk választani. Vig János és Vig Angelina

———————————————————————————-

Az ingatlanközvetítő cég ajánlatai megfelelő alapot adtak a megfelelő ingatlan kiválasztásához. Fazekas Zsolt

———————————————————————————-

Lelkes, segítőkész csapat. Köszönjük a segítséget! K.Gy. és K.M.T.

———————————————————————————-

Nagyon jól végzi munkáját és mindent megtesz, úgy a vevő és az eladó érdekében. Nagyon udvarias és talpraesett. Gáll Sándor, Gáll Sándorné és Gáll Tamás

———————————————————————————-

Nagyon gyors, rugalmas és segítőkész. Dezső Zoltán és Dóra

———————————————————————————-

A lelkiismeretes munkájáért köszönet. Varga Lajos

———————————————————————————-

Elégedettek vagyunk a gyors és rugalmas ügyintézéssel. V.J. és P.M.

———————————————————————————-

Teljes értékű pénzügyi és jogi tájékoztatást kaptunk az ingatlanvétellel kapcsolatban. Imponáló Szűcs László úr részletes műszaki ismeretei az eladandó ingatlanokkal kapcsolatban, és a nagyfokú szenzitivítása, pártatlansága a vevő és az eladó irányába is. Nagyon köszönjük! Jámbor János és Jámborné J. Mariann

———————————————————————————-

Nagyon elégedettek vagyunk. Hihetetlen energiát fektetett a cég és Szűcs László különösen az eladásba, rajta éreztük egyedül, hogy fontos az eladás részére, amiért mindent meg is tett. Szabó László

———————————————————————————-

Korrekt, gyors, pontos ügyintézés. Az elvárásainkank megfelelő, minden lényeges dologra kiterjedő ügyintézést kaptunk. Ennek eredménye a gyors kiközvetítési ügymenet.
Kiss Gábos és Kissné Bukor Gyöngyi

———————————————————————————-

Az üzletkötő korrekt, mindent megtett a megbízás problémamentes teljesítése érdekében, maximálisan meg vagyok elégedve. V.F.M.

———————————————————————————-

Nagy spilller vagy Laci! Gyors voltál és köszönöm, amit értem tettél!
Petőházi Gyöngyvér Enikő

———————————————————————————-

Az első felajánlott ingatlan megfelelt az elképzeléseimnek. A vétel érdekében minden eredményes, gyors, hatásos segítséget megadott. H.I. és T.Gy.

———————————————————————————-

Azt kaptuk, amit az ember elvárhat. Korrekt, segítőkész ügyintézésben volt részünk. Külön kiemelnénk, hogy az üzletkötő Szűcs László aktívan részt vett az adás-vétel létrejöttében és lebonyolításában (külön köszönet Dr.Lenkeinek :))
Horváth Katalin és Horváth Gabriella

———————————————————————————-

1996. ősze óta kerestük a megfelelő ingatlant többszöri találkozás után igényeinket teljes mértékben kiépítve építkezés mellett döntöttünk és ekkor a lehető legjobb telket segítettek megtalálni. – KÖSZÖNJÜK!
Gál Károly és Gálné Imre Éva

———————————————————————————-

A lakásom eladását profi emberekre bíztam rá és nem hibáztam. Zajec Vitalij

———————————————————————————-

Nemcsak a tudásunkat, hanem szivüket, lelküket beleadják a munkájukba látszik, hogy nagyon szeretik azt.

———————————————————————————-

A megbeszéltek szerint történtek a dogok. B.K.

———————————————————————————-

Korrekt ügyintézés meg vagyok elégedve. Edvi Tamás

———————————————————————————-

Korrekt és gyors, pontos ügyintézés. Korrekt tájékoztatást kaptunk az ügyintézés során. Szöllősi Antal és Szöllősiné Molnár Ilona

———————————————————————————-

Ez az iroda dolgozik, hajtja az üzletet, és elvégzi a munkát. – Máshol csak üldögélnek az asztalnál! K.A.

———————————————————————————-

Gyors üzletkötés , hétvégi nyitvatartás, az eladó és a vevő közös érdekképviselete.
Illyés Andrea

Az ingatlanod kezdjük el most árulni >>>

———————————————————————————-

600 m2-es telephely bérletet talált! Ennyi idő alatt (1 hónap), sikerült egy kb. 600 m2-es üzlethelyiséget raktárral együtt találni, és a szerződéskötést megejteni. Ez a teljesítmény parádés. Maradéktalanul meg vagyok elégedve.

———————————————————————————-

Azt kaptuk, amit kértünk. Nagyon szívélyesen és készségesen tájékoztattak, és arra is volt időnk, hogy nyugodtan átgondolhattuk az információkat.

———————————————————————————-

Tetszett a rugalmas időbeosztás. Megnyugtató volt a felek iránt nyújtott bizalomgerjesztő magatartás. Sz. A.

———————————————————————————-

Gyorsan eladták a házat. A főnök nagyon aktív, mozgékony, de mindezek ellenére hatékonyan dolgozik. Maximálisan elégedettek voltunk. Találjanak telket 8 millióig Gödöllő központjához közel. T. K.

———————————————————————————-

Mindent megtett az üzletkötő , hogy az üzlet sikerüljön. Extra kívánságunkat is teljesítette pl. szomszéddal beszélt, külön megállapodásokat hozott létre, többször megtekinthettük az ingatlant. Az Iroda rugalmas nyitvatartása külön köszönetet érdemel!

———————————————————————————-

Megfelelő tájékoztatás mellett igen gyorsan sikerült megtalálni a részünkre megfelelő ingatlant.

———————————————————————————-

Gyorsan, és jól dolgoztak. Lelkesek, pontosak. Hozzánk igazodtak. Kedvesek, udvariasak. N.K., L.B., L.V.

———————————————————————————-

Megérte beadni lakásom az ingatlanirodába. Nagyon színvonalas a szolgáltatás. B.I.

———————————————————————————-

Az Iroda munkájával tökéletesen meg vagyok elégedve. Kimondottan Szűcs László úrnak tartozom 100% köszönettel a közreműködéséért. Nélküle most nem lenne saját lakásom nekem és családomnak. Ajánlom mindenkinek!!!! Sz.Cs. és K.A.

———————————————————————————-

Ez egy arany ember! Olyan, mint az úttörő, ahol tud, segít! H.Zs.

Van eladó ingatlanod? Itt tudod feltölteni>>>

———————————————————————————-

Az igényünk elmondása után a lakás vonatkozásában maximális ingatlankínálattal lettünk ellátva. Az igényünkhöz és pénztárcánkhoz mérten minden segítséget megkaptunk, melyet ezúttal tisztelettel köszönünk. K.J. és K.J.-né

———————————————————————————-

Meglepően gyors ügyintézés! Pest Megye viszonylatában messzemenően magas szintű ügyintézésben volt részem a TELEKVADÁSZ Ingatlaniroda jóvoltából. Más irodák miatti 1 év várakozás, sikertelenség után, ebben az irodában néhány hét alatt segítettek életem megoldásában! Köszönöm! H.E.

———————————————————————————-

Gyorsan, hatékonyan és precízen végzett munka. Más ingatlanosokat megelőző! F-né V.A.

———————————————————————————-

Energiát, költséget nem sajnálva végezte munkáját. A szükséges információkat mindig megadta, kérdéseinkre minden alkalommal kielégítően válaszolt, tanácsokat adott. Köszönet. P.M. és P.-né N. Zs.

———————————————————————————-

Határozott, gyors munkatempó, pontos munkavégzés. A megbeszélt időpontokat betartotta. Érvei meggyőzőek voltak. Figyelmes, udvarias üzletmenetet biztosítottak. K. J., és K. J.-né

———————————————————————————-

Nemcsak egy címlistát nyomtak a kezembe, hanem a kért feltételeknek megfelelő lakásokról fényképes tájékoztatót kaptam. A kiválasztott címekre pedig személyesen kísértek el, ami egy helyismerettel nem rendelkező vevőnek nagyon sokat jelent. Köszönöm! P. L.

———————————————————————————-

Örülünk, hogy rendelkezésünkre áll a fiatal házaspárok számára egy színvonalas ingatlankereskedő Cég / Egyetem! Barátaink számára is bátran ajánljuk! B.K. és R.Sz.R.

———————————————————————————-

Jó, mert egy precíz cég , és nagyon kellemesek az alkalmazottak, és a főnök egy nagyon jó ember! P.A.

ITT tudod feltölteni a lakásod >>>

———————————————————————————-

Meggyőző volt a kompetenciája. Az értékesítő véleményem szerint nagyon korrekt képet mutatott az aktuális helyzetről. Gy.G.

———————————————————————————-

Nagy volt benne az igyekezet , és megbízható. Sz. F.-né

———————————————————————————-

Korrekt, pörgős. Körültekintő, és gondos az értékesítés folyamata. Laci pörög, Tamás nyugodtabb – kiegyenlítik egymást! Meg voltunk összességében elégedve! További jó, és sikeres munkát kívánunk nektek! K.G. és K-né B. K.

Te is add el Velünk MOST vidéki házad >>>

———————————————————————————-

Gyors, pontos ügyintézés. Megnyerő modorú, szimpatikus egyéniség, megbízható, pontos ügyintézése.

———————————————————————————-

Mindenben segítségemre álltak , a környéken a legjobb iroda! B.Z.

———————————————————————————-

Rendkívül gyors volt az ügyintézés. Elégedett vagyok az Ingatlaniroda ügyintézésével. Rendkívül segítőkészek, udvariasak. N.E.

ITT tudod feltölteni a lakásod >>>

———————————————————————————-

Nagyon segítőkész volt , és mindig a rendelkezésünkre állt. Egerben nem találkoztunk ilyen irodával. K.M és K.R.

———————————————————————————-

Gyors, és profi munka! Dr. H.K. és H.L.

———————————————————————————-

Nagyon meg vagyok elégedve a TELEKVADÁSZ KFT. munkájával! Köszönöm a munkájukat, nagyon értékes volt. B.Z. és B.Z-né

Van eladó TELKED? Itt tudod feltölteni>>>

———————————————————————————-

Gyors pontos, precíz, segítőkész! Sz.P. és Sz.R.

———————————————————————————-

Gyors, pontos, rugalmas Szerintem megbízható, nagyon korrekt, drága, gyors, pontos, rugalmas! T.M.I.

———————————————————————————-

Meglehetősen jó kereskedő! S.A. és K.G.

Te is add el Velünk MOST ingatlanod >>>

———————————————————————————-

Korrekt eljárásban volt részünk! G.L és G.L.-né

———————————————————————————-

Jogszabályoknak megfelelő, korrekt, megbízható eljárás! D.M. és D.M.Sz.A.

———————————————————————————-

Lelkiismeretes, szorgalmas munkájukat hálával köszönöm. Kívánom, hogy minden ügyfelük ilyen elégedett legyen, mint én. E.J.

Van eladó TELKED? Itt tudod feltölteni>>>

———————————————————————————-

Precíz, pontos ügyintézés, szimpatikus a kezdettől való jó kapcsolattartás az irodával tökéletesen elégedett vagyok! M.E.

———————————————————————————-

Meg tudott győzni arról, hogy jó dolog ingatlanközvetítőhöz fordulni, ha ingatlant keresek. Ami folyamatosan érezhető volt: korrektség, odafigyeltetek az igényeinkre. Olyan házat néztük, ami szóba jöhetett. Folyamatos volt a kapcsolattartás közöttünk. Visszahívtatok, ha nem vettétek fel, bár ilyen nem igazán volt, hiszen az irodában minimum felvette valaki. Nem volt “tukmálás”! Jó a számítógépes nyilvántartás – már képeket is láthattam az első alkalomkor. Jó volt a kommunikációtok, biztattatok kellő mértékben: folyamatosan azt éreztem, hogy közös érdekről van szó. Az általam megismert gödöllői ingatlanközvetítők közül magasan a tiétek a legjobb színvonal (!)szolgáltatás. Hajrá, köszönöm, további jó munkát! T.K. és T.I.

———————————————————————————-

Konkurenciához viszonyítva sokkal szimpatikusabb a kiszolgálás, és a hozzáállás. Értékesítő kolléga korrekt, segítőkész, csak így tovább!

ITT tudod feltölteni ingatlanod >>>

———————————————————————————-

Mindenben rendelkezésünkre állt az ingatlanközvetítő. Bármikor, bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzá. Felkészült, intelligens, szakmailag teljesen megfelelt. T.H.

———————————————————————————-

Naprakészen álltak rendelkezésünkre! K.O. és K.A.

———————————————————————————-

Gyors, precíz ügyintézés. Segítette a kiválasztott ingatlan megvásárlását. V.SZ. és B.K.

Amennyiben érdekel Téged is a házeladás>>>

———————————————————————————-

Gyors, pontos, megbízható. További munkákhoz sok sikert! D.A.

———————————————————————————-

Gyors segítőkész, ügyes szervező! B.ZS.

———————————————————————————-

Elvárt áron, rövid időn belül a lakás értékesítve lett. Jó a háttérmunka a “papírügyeket” számomra kényelmesen intézték. S.ZS.

A LAKÁSOD kezdjük el most árulni >>>

———————————————————————————-

Kitűnő Kitűnő munkát végzett. Az eladó butaságát jól tűrte. V.J.

———————————————————————————-