Már hazánkban is elérhető kétszintes mobil ház, már 5.7MFt-tól!

2015.02.05. Releváns

Egyre nagyobb teret hódít magának a mobil ház hazánkban is, hiszen nem csak olcsó, de általában a berendezés is bele van építve a házba. Kis helyigényű, mobil és emellett nagyon lakájos is.

Magyarországon több helyen írtak arról, hogy már 5.7 MFt – 8.5 MFt között már lehet mobilházat vásárolni, ami nagyon kedvező árnak bizonyul, ezért a következőkben megtudhatod, hogy honnan is ered ez a lakó alkalmatosság, hol használják leginkább, mik az előnyei, hátrányai és miért is lesz ennek nagy jövője hazánkban!

Egyre több helyen lehet látni már efféle lakóalkalmatosságot hazánkban is. Egyre népszerűbbek, hiszen nem foglal nagy helyet és ha el kell költöznünk a munka miatt, akkor csak feltesszük egy nagyobb utánfutóra és már vihetjük is akár több száz kilométerrel arrébb.

A szegényebb országokban is egyre nagyobb keletje van, hiszen áruk nagyon kedvező. Mobilitása miatt például Amerikában, de ha Európáról beszélünk, akkor Hollandiában is nagyon elterjedt.

Hollandiában leginkább nyaralóövezetekben lehet ilyen mobil házakat találni. Tavasztól őszig nagyon sokan akár pénteken munka végeztével beülnek az autóba és a hétvégét ebben a kis nyaralóházban töltik, kint az erdő mélyén, madárcsicsergős környezetben.

Amerikában sokszor, mikor valaki kap egy álláslehetőséget például 500 kilométerrel arrébb, akkor nagy bajban lenne a hirtelen költözéssel, ezért lett közkedvelt lakóalkalmatosság ott is ez a mobil ház, hiszen felteszi, elviszi, leteszi valahova és már élhet is a saját kis házában.

mobilhaz2

A szennyvíz egy tartályba kerül, amelyet azért illik kiüríteni 2 naponta, a vizet pedig egy elektromos szivattyú juttatja a csapba. Az áramot nagy teljesítményű akkumulátor biztosítja, melyet benzines aggregátorral lehet feltölteni.
Bevallhatjuk, hogy nem a legkényelmesebb és legnagyobb lakhely, de azt hiszem ez nagyon sok mindenkinek segítség lehet hazánkban is, hiszen még mindig jobb, mint a híd alatt és jóval olcsóbb is, mint egy albérletben tengődni.

mobilhaz3 mobilhaz4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás: almaimotthona.hu

Téged NEM érdekelnek a cikkek? MOST akarod eladni az ingatlanod?
Akkor töltsd ki ezt a kérdőívet MOST!

Ha Te is szeretnél egy mobilházat és csak a megfelelő telket keresed hozzá, ne habozz vedd fel velünk a kapcsolatot >>>

Még több információ ingatlanvásárlással illetve telekválasztással kapcsolatosan itt találsz >>>