Fényűző családi ház a Pilisben!

2017.08.05. Releváns

Az, hogy extra és fényűző, egy csöppet se túlzás. Ez a családi ház most nem a Rózsadombon található, de akár ott is lehetne!

Belső tér

A helyiségek így is hatalmasak, ráadásul a nappali, a konyha és az étkező egyben vannak, emellett ott vannak az óriási üvegablakok, és még a dupla belmagasságot nem is említettem. Szerintem ez a lakás legszebb része, de a többi se marad el mögötte. Mint ahogy kívülről is látszik, a tervezők sarkos megoldásokat alkalmaztak, viszont a lágy színek, a fa elemek és a természetes fényáradat bőven ellensúlyozza ezeket a határozott vonalakat. Ha minden ovális lenne, azzal teljesen más hatást értek volna el. Emellett ott vannak még a párnázott bútorok és a puha szőnyeg, ami olyan barátságos hangulatot kölcsönöz a térnek, hogy az ember első pillanattól kezdve otthon érzi magát. Habár a tervezők rendesen eleresztették a fantáziájukat, az elemek mégis teljesen harmonizálnak. És itt még nincs vége! Ebben a helyiségben található a kandalló is, amire nyáron nincs szükségünk, de télen nagyon hangulatos.

Saját wellness részleg

Bár azt gondolnánk, hogy ez már így is elég, sőt, túl sok is, de az extrák még csak most kezdődnek! Az alagsorban található egy wellness részleg infraszaunával, pezsgőfürdővel és egy külső úszómedencével. A fürdőszoba szintén hatalmas, és annak is van egy extrája: egy 6 LCD TV, amiből jutott a wellness részlegbe is. Nos, ez volt az alagsor! A luxus családi házban három hálószobát találunk, egy dolgozószobát és egy külön gardróbot is. Mi kell ennél több?;)

(Forrás: vitorlazas.hu)

Téged NEM érdekelnek a cikkek? MOST akarod eladni az ingatlanod? Akkor töltsd ki ezt a kérdőívet MOST!

Ha Te is keresed új otthonod, vagy eladnád meglévő ingatlanod, ne habozz vedd fel velünk a kapcsolatot >>>

Még több cikket épitkezéssel kapcsolatban itt találsz >>>