Döbbenet: Tesla napeleme olcsóbb lesz a sima tetőnél, és örökgaranciás!

2017.07.21. Releváns

Ráadásul gyakorlatilag törhetetlen. Egy év múlva már jöhet is!

Elon Musk, a Tesla vezére elképesztő dolgokat vitt véghez az elmúlt években. nem elég, hogy elárulta, korábban gyakorlatilag a csőd szélről hozta vissza a cégeit, de azóta forradalmi megoldásokat halmoznak egymásra.

A Tesla autói egyre népszerűbbek, és egyre elterjedtebbek. A SpaceX pedig igazi úttörő lesz az űrutazás tekintetében.

Tesla a napelemek iparát is meg kívánja reformálni, és már évek óta dolgoznak valamin, ami jövőre a polcokra kerülhet, ég itthon is.

A Twitteren jelentette be Elon Musk, a Tesla extravagáns vezére, hogy a következő naptól – május 10-től – megvásárolható a cég által gyártott napelemes tetőcserép.

A szállítás az Egyesült Államokban 2017 végén kezdődik, de a jövő évre már a tengerentúli kézbesítést is megkezdi a vállalat.

Ráadásul ez az egész egy óriási technológiai áttörés. Nem elég, hogy hihetetlen hatékonysággal hasznosítja a Nap energiáját, de törhetetlen is.

A teszteken ugyanis aszteroida becsapódásokat is szimuláltak, aminek következtében minden egyéb cserépfajta megsemmisült, kivéve a Tesla szupererős cserepeit.

Gyakorlatilag védelmi funkciót is ellátnak. Ráadásul – most jön a legjobb – élettartam garancia jár hozzá.

A cég állítása szerint Amerikában is, és valószínűleg idővel itthon is olcsóbb lesz majd, mint egy sima tető felhúzása, így a nulla energiafogyasztású házak jövője és vágyálma – így a rezsi elleni harc – is közelebb kerülhet hozzánk, magyarokhoz.

(Forrás: avilagtitkai.com)

Téged NEM érdekelnek a cikkek? MOST akarod eladni az ingatlanod? Akkor töltsd ki ezt a kérdőívet MOST!

Ha Te is keresed új otthonod, vagy eladnád meglévő ingatlanod, ne habozz vedd fel velünk a kapcsolatot >>>

Még több cikket felújítással kapcsolatban itt találsz >>>