A világ legszebb tóparti házai

2017.08.05. Releváns

Bemutatom neked a világ 8 legszebb tóparti házát, amik ráadásul most eladósorban vannak! Ha neked is tetszik valamelyik, bármikor a tiéd lehet, ha elég mélyre nyúlsz a zsebedbe!
Álmaid tóparti otthona végre a tiéd lehet… ha elég mélyre nyúlsz a zsebedbe. Utazz el velünk az Egyesült Államokba, és nézd meg ezeket a mesébe illő tóparti házakat, amik között mindenki talál majd magának új kedvencet!

1. Roxboro-tó, Hurdle Mills, Észak-Karolina
Egy teljesen saját partszakasz jár ehhez a méretes családi házhoz, amiben négy hálószobát, három fürdőszobát, hét kandallót és egy kétemeletes duplagarázst találunk. Ár: 145 millió Ft.

2. Champlain-tó, Colchester, Vermont
Nehéz ennél az ajánlatnál jobbat találni: ez az 1900-as tóparti farmház négy hálószobával, másfél fürdőszobával rendelkezik, mindez pedig a hozzá tartozó 2,5 hold földön található. Ár: 136 millió Ft.

3. Coeur d’Alene-tó, Coeur d’Alene, Idaho
Ez a két hálószobával illetve két és fél fürdőszobával felszerelt otthon két legyet üt egy csapásra: egyrészt egy gyönyörű tó partján található, másrészt egy sziklafalra épült, ahonnan tökéletes 180 fokos kilátás nyílik a környező tájra. 184 millió Ft.

4. Winnipesaukee-tó, Tuftonboro, New Hampshire
A két hálószoba és az egyetlen fürdő mellé többek között egy modern konyha és egy fedett terasz tartozik. Érdemes megemlíteni a kertben található gazdag növényzetet is! Ár: 148,5 millió Ft.

5. Huron-tó, Cedarville, Michigan
Ez a Coryell-szigeten található rejtett házikó három hálószobát és két fürdőt kínál, a hozzá tartozó istálló stílusú csónakházzal (ami a képen is látható). Minden ablakból erdő vagy víz látható! Ár: 81,5 millió Ft.

6. Rangeley-tó, Richardsontown Township, Maine
Valójában nem egyetlen otthonról, hanem egy egész épületcsoportról van szó, ami összesen 10 hálószobát és hét fürdőt tartalmaz, illetve tenisz és squash pályákat, na és persze az elmaradhatatlan mólót. Ár: 81,5 millió Ft.

7. Ontario-tó, Hilton, New York
Ha mindig is szerettél volna magadnak egy saját világítótornyot, akkor itt a lehetőség! Kémleld kedvedre az Ontario-tó eseményeit ennek a tekintélyes méretű vörös toronynak a tetejéről, ami közvetlen részét képezi a mellette található öt hálószobás, négy és fél fürdős otthonnak. Ár: 408 millió Ft.

8. Chebacco-tó, Essex, Massachusetts
Végezetül jöjjön a legtartalmasabb (és legborsosabb árú) otthon a listán: egy antik stílusú vízparton elfekvő, rózsakertekkel és egy kis patakkal is rendelkező méretes birtok. Egy hagyományos saltbox, vagy „sótartó” ház, ami még a felsoroltak között is egyedinek számít!

(Forrás: almaimotthona.hu)

Téged NEM érdekelnek a cikkek? MOST akarod eladni az ingatlanod? Akkor töltsd ki ezt a kérdőívet MOST!

Ha Te is keresed új otthonod, vagy eladnád meglévő ingatlanod, ne habozz vedd fel velünk a kapcsolatot >>>

Még több cikket felújítással kapcsolatban itt találsz >>>